Back to Top

Obrenovac, Srbija


Do foruma možete pristupiti klikom na donju sliku

U


Ipak, će vam koristiti, ako pre toga pročitate kratka upustva (dole)


Za pisanje vlastitih tema, komentara i svega ostalog morate se registrovati. Postupak je jednostavan, kliknete na dugmence Register. Zahtevana polja, što ih morate popuniti su vaš nadimak (mora biti jedinstven, za sada u glavnom su nezauzeti), lozinka i email adresa. Obratite pažnju na odabir jezika (na raspolaganju vam stoje engleski, slovenački i srpski), isto tako odaberite ispravnu vremensku zonu (pilotima i astrolozima ne trebam objašnjavati, šta to znači).

R


Naučna fantastika


Od svega je najkomplikovanije prekucati kodu u plavam prozoru (sistem proverava da registraciju ne vrši robot). Kad ste u formu uneli sve potrebne podatke, kliknete na dugme pošalji. Na email adresu, što ste je uneli, dobijate poštu, sa linkom za potvrdu aktivacije vašeg članstva u forumu. Kada obavite taj zadnji korak, možete se prijaviti u forum i početi pisati svoje teme.


Zabranjene teme


To su politika i religije, o svemu ostalom možete slobodno pisati, ako ste piloti o letenju i doživljajima, ako svirate gitaru, upoznajte ostatak sveta s vašim trikovima. Astrolozi su posebna priča, oni mogu ljudima savetovati, kada je najbolje vreme za uplatu Lota, ako su dovoljno hrabri mogu najavljivati i dobitke. Posao, ljubavni život, školovanje dece, sve su to teme, koje ljude veoma zanimaju.